Home > Recommendations NL
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

Recommendations NL

Beste Mark,

Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor de hulp de afgelopen maanden bij de aankoop van ons nieuwe huis in Calpe. Naast een tomeloze inzet en hulp bij het zoeken zal vooral de uitstekende en professionele manier van werken ons nog lang bijblijven.

Alles werd door Miro, en al haar medewerkers, tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt. Van gemeentelijke zaken tot aan de bank . Ook de adviserende rol was top, geen geleuter maar gewoon op tijd waarschuwen voor eventuele valkuilen om uiteindelijk bij de notaris met een compleet pakket de koop te bezegelen.

Nogmaals dank en ik zal iedereen die aan mij zou vragen bij welk makelaarskantoor ze moeten zijn voor onroerend goed aan de Costa Blanca, jullie van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Olav Mol
SBS6 Formule 1 commentator

**********************

Dear sir Baraniecki,
As you already know, we are in the middle of acquiring residence Maryvilla H1. On september 27th. we made acquaintance with Nicolette Ottolini.
We would like to pay you a compliment on such an able and charming co-worker. Indefatigable she has shown us house after house with lots of enhousiasm. Thanks to Nicolette we caught sight of our dreamhouse.
Meanwhile we are very busy arranging the financial part. We can be optimistic about that and are confident that this will work out fine.
Very soon we will notify you further.
With kind regards,
Annie en Bert van Kooten

**********************

Beste Miro,

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor jullie zeer goede begeleiding bij de aankoop van mijn villa te Calpe.
Door uw persoonlijke service tijdens het gehele proces is de zoek fase plus aankoop van het huis zeer voorspoedig en geheel naar wens verlopen.
Wij waren vooral erg gecharmeerd van de Nederlandse begeleiding die wij ontvingen via Nicolette. In vergelijking met de aankoop van een huis in Nederland heeft zij zeer veel voor ons gedaan en tijdens het gehele proces en altijd open gestaan voor alle vragen die wij hadden.
Ik denk hierbij aan het openen van bankrekening het verkrijgen van de benodigde officiële papieren. Het regelen en bemiddelen voor het verkrijgen van een hypotheek en nog veel meer.
Dit heeft ons veel tijd, energie en kosten bespaard.
Wij zullen daarom zeker u aanbevelen bij vrienden en kennissen die voornemens zijn in Calpe en omgeving een huis te kopen. Uw zeer uitgebreide website is dan zeker een goed beginpunt.
Met vriendelijke groet,

Hans Oosterveer
Heerhugowaard

                                                                                                                                                    *********************